Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Міненко Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Гречуха М. Д. Характеристика морфофункціонального стану структурних елементів антральних фолікулів при пролонгованому гіпотермічному зберіганні яєчників великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / М. Д. Гречуха, Г. В. Міненко // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2014. - Вип. 7. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2014_7_16
| 2. |
Міненко Г. В. Вплив зберігання яєчників великої рогатої худоби при знижених температурах на придатність ооцитів до дозрівання in vitro [Електронний ресурс] / Г. В. Міненко, О. В. Кочубей // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_37
| 3. |
Міненко Г. В. Вплив тіотриазоліну на морфофункціональний стан ооцит-кумулюсних комплексів при пролонгованому гіпотермічному зберіганні яєчників великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / Г. В. Міненко, М. Д. Гречуха // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 113. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_113_24
| 4. |
Єлецька Т. О. Вплив байпас-продукту на процеси травлення у великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / Т. О. Єлецька, М. В. Василевський, Л. Є. Берестова, Г. В. Міненко, М. С. Абдулаєва // Біологія тварин. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 23-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2016_18_3_5 Зауважено, що "транзитний" кормовий протеїн, що уникає розпаду в рубці, є важливим фактором більш раціонального використовування протеїну корму великою рогатою худобою. Такий протеїн назвали "байпас-протеїном", щоб відрізняти його від загального доступного кормового перетравного протеїну та від протеїну, який ферментується у рубці молочної худоби. У дослідженні на теличках червоно-рябої породи зі встановленими фістулами на рубці та дванадцятипалій кишці визначено забезпеченість енергією, перетравність, доступність та засвоюваність окремих поживних речовин раціону у рубці, тонкому кишечнику та впродовж всього шлунково-кишкового тракту на стандартному раціоні та кормі з включенням байпас-продукту. Встановлено, що включення байпас-продукту до стандартного комбікорму в раціоні для молочної худоби підвищує як загальну поживність раціону, так і засвоюваність поживних речовин з нього організмом тварини. Забезпечення тварин енергією у разі споживання раціону з байпас-продуктом вірогідно збільшується на 8,6 % за рахунок покращання умов для перетравлення сирої клітковини та безазотових екстрактивних речовин в рубці дослідних тварин. У разі внесення байпас-продукту до раціону тварини доступність сирого протеїну для перетравлення в тонкому кишечнику вірогідно збільшується на 9,1 %. Згодовування кормів раціону з байпас-продуктом підвищує видиму перетравність по цілому шлунково-кишковому тракту практично всіх поживних речовин, сирого жиру та сирого протеїну - вірогідно на 14,5 % і 16,95 % відповідно.
|
|
|